Over Cindy Kuyt

WIE IS CINDY KUYT?

Ik ben van huis uit een bedrijfsjuriste en in 1994 mijn loopbaan begonnen als aanbestedingsjurist bij het Ministerie van Defensie en OC&W. In die hoedanigheid heb ik veel met Europese aanbestedingen en inkooptrajecten te maken gehad. Na enkele jaren heb ik de overstap gemaakt naar de civiele sector, specifiek de Telecom en gelijktijdig gekozen voor het inkoopvak. De 15 jaar die daarna volgden zijn inkoop en ICT de rode draad gebleken en hebben opdrachten tussen publiek en privaat zich afgewisseld.

De laatste 9 jaar heb ik op interim basis vaak opdrachten uitgevoerd bij ondernemingen waarin verandertrajecten speelden onder invloed van fusies en ontvlechtingen. Ik heb klanten geholpen om inkoop op de kaart te zetten, te professionaliseren en rollen en verantwoordelijkheden helder te krijgen.

Regelmatig word ik vanwege mijn juridische achtergrond in combinatie met mijn brede inkoopervaring  door inschrijvende partijen benaderd om offertetrajecten te begeleiden en de kwaliteit van de offerte te bewaken.

In oktober 2010 ben ik met heel veel zin, energie en vertrouwen de uitdaging aangegaan om mijn loopbaan verder als ZZP-er voor te zetten onder de naam Cindy Kuyt Consultancy.

COMPETENTIES

Helicopterview, resultaatgericht, empathisch vermogen, communicatief sterk, streven naar verbetering, inspirator.

 

LIDMAATSCHAPPEN

Platform Outsourcing Nederland, Best Value Procurement, Nevi, SEPP, Contractmanagement
Expertise groep

 

MEER TE WETEN KOMEN?

Neem dan direct contact met mij op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *