INKOOPMANAGEMENT

AANBESTEDINGEN UITVOEREN EN BEGELEIDEN

Als u door omstandigheden een tijdelijke behoefte heeft om uw inkoopbezetting aan te vullen, dan ben u gebaat met  iemand met een “hands-on” mentaliteit die snel en pragmatisch complexe aanbestedingen kan oppakken en resultaatgericht werkt. Kennis, ervaring en het zelfstandig kunnen acteren zijn kwaliteiten die hier toe doen.

INKOOP PROFESSIONALISERING 

U bent druk om de inkooporganisatie op te bouwen. Bent u op de goede weg? Wat is de taak en rol van inkoop? Wat is de plek van inkoop? Waar wilt u naartoe en hoe gaat u dat aanpakken? Passen de processen? Waar ligt de focus?  Wellicht heeft u behoefte aan een objectieve blik van iemand die met u meedenkt en meebouwt. Een inkoophandboek, standaardisatie van inkoopdocumentatie en het invoeren van templates en inkoopplannen zijn praktisch zaken waarmee u geholpen kunt zijn.

Hebben uw mensen de juiste kennis om de taken uit te voeren? Mogelijk is er behoefte aan een stuk begeleiding van de inkopers bij een complexe aanbesteding. Iemand die ervaren is met het toepassing van Wet- en regelgeving met name op het gebied van Europese aanbesteding, op de hoogte is van ontwikkelingen, maar ook in staat is om dit over te brengen. Training en begeleiding is dan een optie.

MEER TE WETEN KOMEN?
Neem dan direct contact met mij op!